Пощенска банка е подготвила атрактивни условия по своите жилищни, потребителски и бизнес кредити, както и по депозитните си продукти специално за изложението за архитектура, строителство и обзавеждане. Финансовата институция отново е официална банка на „Стройко 2000”.

Желаещите да получат жилищен кредит КЕШ БОНУС няма да заплащат такса за одобрение и обработка, както и такса за разглеждане на документите. Припомняме ви, че КЕШ БОНУС е първият ипотечен продукт на българския пазар, който отделно от сумата на кредита предлага на клиентите и кеш бонус - пари в брой в размер на 4% от сумата на кредита. Така на всеки 100 000 лв. от размера на кредита клиентът получава 4 000 лв. бонус, които може да използва съобразно потребностите си.

Успоредно с това предложение, клиентите на финансовата институция могат да получат и до 100 лева подарък от размера на първата месечна вноска по „Бърз кредит” от Пощенска банка. Клиентите могат да вземат до 20 000 лева със срок на погасяване до 10 г. В рамките на промоцията всички одобрени кредитоискатели ще получат и бонус кредитна карта VISA Electron без годишна такса за обслужване през първата година. Клиентите на трезора имат възможност също така да се възползват и от кредит „Бизнес растеж” и кредит „Енергия”.

Пощенска банка предлага на своя щанд и най-новия си депозитен продукт „Образцов депозит”. Специалната промоция на тримесечния депозит е за физически лица с преференциална лихва от 7.25% в лева и от 5.25% в евро. Успоредно с високите лихви новият „Образцов депозит” дава възможност и за довнасяне на суми по всяко време. Специалната оферта е в сила за първия тримесечен период.