ПроКредит Банк отпуска кредити срещу субсидии за обработваема земя

1442
ПроКредит Банк отпуска кредити срещу субсидии за обработваема земя

ПроКредит Банк стартира за втори път кампания за отпускане на кредити на земеделски производители срещу субсидии за обработваема земя за сезон 2008 година. В миналогодишната кампания за сезон 2007 г., банката е отпуснала повече от 400 земеделски кредити срещу субсидии за над 5.2 млн. лв.

ПроКредит Банк отпуска кредити за суми до 100% от евросубсидията. По време на кампанията на ПроКредит Банк за сезон 2008 г., земеделските производители могат да изтеглят кредити от банката срещу субсидии за обработваема земя при свободен погасителен план и погасяване на кредита при постъпване на средствата от субсидията.

При отпускане на кредитите, банката разкрива специални сметки на клиентите, по които директно се превеждат евро субсидиите. Кредитите на земеделски стопани срещу субсидии за обработваема земя на ПроКредит Банк са без такса за предсрочно погасяване.

Земеделските стопани могат да се възползват от кредитите срещу евросубсидии за инвестиционни нужди или за оборотни средства. Необходимо условие е фермерите да имат опит в областта на земеделието поне една стопанска година.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...