Безплатно откриване на разплащателна сметка, по която клиентите могат да получават своите пенсии и социални помощи, предлага ПроКредит Банк, информираха от банката за Profit.bg.

Сметката е без месечна такса, като по желание на клиента банката може да издаде към нея и безплатна дебитна карта с чип, което гарантира допълнителна сигурност при използването й. При този вид разплащателни сметки няма такси при теглене от банкомати на ПроКредит Банк, както и при плащане в търговски обекти на територията на страната.

ПроКредит Банк предлага и специални условия за граждани над 65 години. Те получават напълно безплатно разплащателна сметка с дебитна карта към нея, като не заплащат такси при теглене от банкомати на всички банки в цялата страна, както и като извършват разплащания в търговски обекти на територията на страната.

Напълно безплатно през сметката пенсионерите могат да заплащат всички свои задължения за комунални услуги към доставчиците на електроенергия, вода, телефон и топлофикация.

С безплатните разплащателни сметки за получаване на пенсии и социални помощи ПроКредит Банк продължава своята политика на отговорно банкиране, с цел да стимулира и подобрява финансовата култура и информираността на клиентите си, както и да им предлага прозрачни и качествени услуги.