ПроКредит Банк предлага нови по-изгодни условия по „Спестовна ПроГрама”

794
ПроКредит Банк предлага нови по-изгодни условия по „Спестовна ПроГрама”

От началото на седмицата ПроКредит Банк предлага нови условия по продукта „Спестовна ПроГрама”. Той е безсрочен спестовен продукт, чиято лихва нараства с увеличаването на срока, за който се заделят спестяванията.

Според новите условия отпада ограничението в максималния срок по сметката и се дава възможност на клиентите сами да определят за какъв период ще държат спестяванията си, стимулирани от по-високи лихвени проценти.

Нова е и схемата за олихвяване на спестовния продукт, която е разделена на три периода: до 2 години, от 2 до 5 години и над 5 години. За всеки период банката предлага различен лихвен процент, като за всеки следващ период той е по-висок.

„Спестовна ПроГрама” е подходяща за всички, които желаят да спестяват дългосрочно и да заделят малки суми или да внасят регулярно.

Титуляри на сметката могат да бъдат физически лица, както и тя да бъде открита в полза на дете. Вноските са възможни по всяко време, като няма изисквания за минимална сума по спестовната сметка.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...