ПроКредит Банк предоставя Cash Back на клиентите си

889
ПроКредит Банк предоставя Cash Back на клиентите си

ПроКредит Банк предлага на своите клиенти, притежатели на издадени от институцията дебитни карти Visa Electron, услугата Cash Back.

Тя предоставя възможност на клиентите на банката, плащайки закупени от тях стоки в магазините, означени със стикер Cash Back, да изтеглят сума до 50 лв. на касата, вместо да използват банкомат.

За услугата банката не удържа такса от картодържателите. Касиерът от съответния търговски обект ще добави сумата към общата сума на покупката, като операцията завършва както при нормално плащане с банкова карта - с полагането на подпис и въвеждането на ПИН код.

След потвърждаването на транзакцията касиерът дава на клиента желаната от него сума в брой.

Новата услуга на VISA спестява време на потребителите като комбинира две операции в една - теглене на пари в брой и плащане на стоки.

Cash Back предлага повече локации в градовете, откъдето клиентите и на ПроКредит Банк могат да изтеглят пари в брой - не само на банкомати и каси в клоновете на банката, но и в търговски обекти, които предлагат услугата.

Услугата Cash Back на картите VISA предлага предимства и за търговците.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg