ПроКредит Банк с нови условия на бизнес кредитите

392
ПроКредит Банк с нови условия на бизнес кредитите

Днес (25 февруари) ПроКредит Банк стартира нова кампания във връзка с промени в най-предлаганите си кредитни и лизингови продукти за малки и средни предприятия.

Максималната сума на бизнес кредитите „Динамо” се вдига от 100 000 на 200 000 лв., а срокът за погасяване се удължава от 10 на 15 години.

ПроКредит Банк отговаря на нарасналите нужди на малките и средни производители от свеж капитал за оборотни средства и инвестиционни нужди, като предлага гъвкави решения за обезпечение по новите заеми и се ангажира с бърз отговор.

Зa новите бизнес кредити до 200 000 лв. банката не удържа такси за разглеждане на документи и за оценка на обезпечението.

Подкрепата на малкия и среден бизнес е водеща в политиката на ПроКредит Банк, тъй като този тип предприятия осигуряват най–голям брой работни места и стимулират развитието на икономиката.

Банката въвежда промените в кредитните си продукти поради увеличаването на броя на предприятията от този мащаб, които се нуждаят от по-големи суми за оборотни и инвестиционни средства за разрастването на бизнеса им и особено след приемането на страната в ЕС.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg