ПроКредит Банк удължава срока на депозитната си кампания

709
ПроКредит Банк удължава срока на депозитната си кампания

ПроКредит Банк удължава срока на своята депозитна кампания. До 31 март клиентите на банката ще могат да се възползват от по-високите лихви по тримесечните стандартни депозити.

Трезорът предлага годишна лихва по тримесечните си стандартни депозити в лева от 7% и 5.5% в евро. Откривайки своя тримесечен депозит до края на март, всеки клиент може да заделя средства, като довнася суми, когато пожелае.

Депозитът се подновява автоматично за същия срок. Банката не удържа такси за обслужването му и при закриване.

Промоционалните лихви важат за първия лихвен период на всички новооткрити стандартни тримесечни депозити. Тримесечният депозит може да бъде открит във всеки клон на банката от физическо или юридическо лице.

Финансовата институция удължава и депозитната си кампания за годишния депозит ПроВлог в лева и евро. Така едногодишният депозит в лева се предлага с годишна лихва от 7%, а този в евро с 5%.

Това е гъвкав депозит, който позволява получаването на висока лихва дори ако суми от спестяванията бъдат изтеглени преди крайния срок. В този случай, клиентът получава лихвата за най-близкия изминал период.

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg