Само за пет месеца от началото на годината, ПроКредит Банк отбеляза ръст от 116% на издадените международни дебитни карти Виза Електрон, в сравнение с цялата 2007 г., информираха от банката за Profit.bg.

Всички Виза карти, издавани от ПроКредит Банк, са с чип, което ги прави по-сигурни и защитава клиентите от злоупотреба при ползването на картата. Чипът кодира данните и предпазва от непозволен достъп.

За допълнителната сигурност на клиентите си, ПроКредит Банк предлага също възможност за абонамент за получаване на SMS известяване при транзакции с карти. Получаването на SMS на мобилния телефон осигурява допълнително спокойствие и сигурност за ползването на средствата по картата на клиента.

Притежателите на Виза Електрон с чип, издадена от ПроКредит Банк, не заплащат такса за издаване на картата, както и такса при теглене от банкомати, собственост на банката.

Всички транзакции при плащане на ПОС терминал в страната и чужбина са безплатни. Няма и изискване за минимално салдо по картовата сметка. Банката предлага и възможността, клиентите да извършват плащания с Виза Електрон на стоки и услуги в Интернет.

Вижте още: Само за три месеца ПроКредит Банк нае близо 200 нови служители

Предстои увеличение на капитала на ПроКредит Банк с 20 млн. лв.

Кои са най-големите банки в България?