ПроКредит с преференциални условия по банкови гаранции

1320
ПроКредит с преференциални условия по банкови гаранции

Във връзка със задължителното ежегодното предоставяне на банкова гаранция в полза на ДФ „Земеделие" от изкупвачите и преработватели на краве мляко, ПроКредит Банк предлага на своите клиенти преференциални условия при издаването на тези банкови документи.

Гаранцията е необходима на всеки кандидатстващ или одобрен изкупвач на краве мляко.

Институцията преференциално издава този банков документ при такса от 0.4%. За гаранции до 30 хил. евро банката не събира такси за разглеждане на искане и оценка на обезпечение. В зависимост от инструкциите, документът може да бъде изпратен директно до ДФ „Земеделие", без това да породи допълнителни разноски за фирмите.

Банката се ангажира с кратък срок за проучване на клиента и предоставяне на банкова гаранция съобразена със специфичните му нужди и неговия бизнес, а обезпеченията по нея могат да бъдат парични средства или движимо, или недвижимо имущество като при банковия кредит.

Трезорът предлага широк спектър от гаранции, като най-разпространените са гаранция за участие в търгове и конкурси, за добро изпълнение, за плащане и за авансово плащане, гаранция за митнически цели, за потвърждаване на финансова стабилност, за допускане до митнически режим ТИР.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg