Промоционални условия при ползване на ДСК Директ

1714
Промоционални условия при ползване на ДСК Директ

Банка ДСК предоставя на своите клиенти, ползватели на системата за електронно банкиране „ДСК Директ", лихвени отстъпки при ползване на кредити за текущо потребление, жилищни и ипотечни кредити.

Включването в Програма „ДСК Партньори" (за кредити за текущо потребление), а от 5 октомври 2009 г. вече и в Програма „ДСК Уют" (за жилищни и ипотечни кредити), осигурява преференциален лихвен процент по желания кредит.

В платформата си за електронно банкиране „ДСК Директ" Банка ДСК дава възможност клиентът чрез определена опция да се откаже от получаването на извлечения на хартиен носител.

Предоставянето на този вариант е изява на социално и екологично ориентираната дейност на институцията, която все повече превръща корпоративната си социална отговорност в мярка за достойнство на бизнеса.

Банка ДСК е от малкото банки с пълна функционалност на електронното банкиране, която може да се ползва също от мобилен телефон. Банка ДСК осигурява на своите клиенти допълнителни възможности за интернет банкиране на адрес www.dskdirect.mobi . Сега вече клиентите имат връзка със средствата си в Банка ДСК и чрез мобилния си телефон.

Чрез мобилния си апарат клиентите, които са абонати на платформата за електронно банкиране „ДСК Директ", могат:

• Да проверят наличността и движенията по сметките си (последните 10 операции);
• Да получат детайлна информация за вида на картите си, срока на валидност и последните 10 извършени транзакции;
• Да се информират за състоянието на наличните си кредити;
• Да прехвърляте средства от и по Спестовна компонента и Виртуална карта.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg