Банка ДСК предоставя на своите клиенти, ползватели на системата за електронно банкиране „ДСК Директ", лихвени отстъпки при ползване на кредити за текущо потребление, жилищни и ипотечни кредити.

Включването в Програма „ДСК Партньори" (за кредити за текущо потребление), а от 5 октомври 2009 г. вече и в Програма „ДСК Уют" (за жилищни и ипотечни кредити), осигурява преференциален лихвен процент по желания кредит.

В платформата си за електронно банкиране „ДСК Директ" Банка ДСК дава възможност клиентът чрез определена опция да се откаже от получаването на извлечения на хартиен носител.

Предоставянето на този вариант е изява на социално и екологично ориентираната дейност на институцията, която все повече превръща корпоративната си социална отговорност в мярка за достойнство на бизнеса.

Банка ДСК е от малкото банки с пълна функционалност на електронното банкиране, която може да се ползва също от мобилен телефон. Банка ДСК осигурява на своите клиенти допълнителни възможности за интернет банкиране на адрес www.dskdirect.mobi . Сега вече клиентите имат връзка със средствата си в Банка ДСК и чрез мобилния си телефон.

Чрез мобилния си апарат клиентите, които са абонати на платформата за електронно банкиране „ДСК Директ", могат:

• Да проверят наличността и движенията по сметките си (последните 10 операции);
• Да получат детайлна информация за вида на картите си, срока на валидност и последните 10 извършени транзакции;
• Да се информират за състоянието на наличните си кредити;
• Да прехвърляте средства от и по Спестовна компонента и Виртуална карта.