Райфайзен Факторинг с нов управител

1441
Райфайзен Факторинг с нов управител

Тодор Чанев е новият управител на „Райфайзен Факторинг” ЕООД. Чанев ще изпълнява длъжността съвместно с другите двама управители – Кирил Янчев и Цветана Георгиева.

Той има дългогодишен опит като управител на клонове и като корпоративен мениджър и преминава на новата длъжност от длъжността Заместник-началник “Клонова мрежа” в Райфайзенбанк (България) ЕАД.

Тодор Чанев завършва „Икономика, организация и управление на промишленото предприятие” във Висшия икономически институт в София и преминава успешно няколко допълнителни професионални квалификации в сферата на маркетинга, бизнес-комуникациите и кредитирането на малки фирми.

„Райфайзен Факторинг” ЕООД е дъщерно дружество на Райфайзенбанк (България) ЕАД, което извършва сделки по прехвърляне на парични вземания, авансиране на търговски фактури с отложено плащане, управление и събиране на търговски вземания от платци, покритие на кредитен риск, финансови и бизнес консултации.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg