Райфайзенбанк стартира коледна промоция по националната си кредитна карта РайКАРТ - банката възстановява 3% от стойността на направените по време на промоцията покупки или плащания с кредитната карта, вместо стандартната отстъпка от 1%.

Отстъпката от 3% е валидна и при плащане на комунални услуги с РайКАРТ през банкомат или в интернет. В допълнение на това, за направените покупки във веригите Техномаркет и Пикадили, клиентите получават остъпка от 4%, вместо стандартните 2%. Отстъпката клиентите ще получат обратно по картата в края на декември.

По-високите отстъпки са валидни по време на промоцията, която продължава до 31 декември 2010 г., като от тях могат да се възползват, както настоящите притежатели на РайКАРТ, така и всички нови клиенти, на които бъде издадена кредитната карта по време на промоционалния период.

РайКАРТ е револвираща кредитна карта за ползване на територията на България - за плащане на стоки и услуги в търговските обекти, на някои интернет страници, за теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната, за плащане на месечни сметки.