Райфайзен с промоция на интернет банкирането си

924
Райфайзен с промоция на интернет банкирането си

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания на интернет банкирането си, по време на която клиентите-физически лица могат да закупят хардуеърното устройство за повишаване на сигурността "Токен" с 10% отстъпка до 31 октомври 2009 г.

Клиентите посочват именно сигурността на транзакциите като един от най-важните фактори за ползване на интернет банкиране, според проучване на GfK България, проведено през юни 2009 г.

"Токенът" е външно за компютъра устройство, генериращо кодове за еднократна употреба, които се използват като допълнителна защита при изпращане на нареждания за преводи и плащания чрез онлайн банкирането Райфайзен Онлайн, като използването му премахва риска от извършване на неправомерни транзакции от името на клиента. По време на промоцията цената на устройството е 27 лева с включената отстъпка.

Интернет банкирането "Райфайзен Онлайн" е без такси за поддръжка и транзакциите през него са значително по-евтини, в сравнение с тези, извършвани на гише (до 60%).

Продуктът позволява всеки клиент, от всяка точка на света и по всяко време, да наблюдава справочна информация за депозитни, кредитни, картови продукти и сметки, както и да нарежда преводи в лева и валута, и да генерира стандартните банкови извлечения.

Сигурността при използването на Райфайзен Онлайн се гарантира, както от стандартната идентификация при влизане в сайта, така и чрез безплатно издавания от банката електронен сертификат.

В същото време, в случай на желание от страна на клиента, могат да бъдат използвани и допълнителните средства за защита, като хардуерното устройство "Токен" и Универсален електронен подпис (УЕП).

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Момчил
# 0
15:08 | 11 August 2009
Тия луди ли са!!! Защо да им плащяш, че не могат да си подсигурят достатъчно онлайн банкирането? Поне да го даваха безплатно.. гледат да смучат отвсякъде
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg