Райфайзенбанк финансира София Аутлет Център

2563
Райфайзенбанк финансира София Аутлет Център

Райфайзенбанк (България) ЕАД финансира цялостното изграждане на най-големия аутлет център в България, който предстои да бъде открит на 5 март 2010г.

През 2007г. банката отпусна дългосрочен кредит на София Aутлет Център ЕООД , с който бе осъществен проекта.

Търговският център събира на едно място едни от най-добрите световни марки, предлагайки техни колекции от изминали сезони на атрактивни цени с отстъпки до 70%.

София Аутлет Център се намира на бул. Цариградско шосе в София и е с обща разгърната застроена площ от 36 567 кв.м., а търговската площ възлиза на 15 300 кв. м.

Райфайзенбанк е една от водещите банки в кредитирането на бизнеса в България с пазарен дял по този показател над 10%. Към 30 септември 2009г.

Райфайзенбанк (България) ЕАД отчете печалба след данъци в размер на 47.5 млн. лева, а активите й възлязоха на 6.82 млрд. лева.

Всички данни са в съответствие с българското счетоводно законодателство, базирано на Международните стандарти за финансови отчети (IFRS).

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg