Райфайзенбанк откри нов специализиран корпоративен център за обслужване на компании от град София и региона на бул. "Арсеналски" 11 в столицата. Това е 12-ият специализиран център за обслужване на големи и средни фирми в страната.

Регионалните корпоративни центрове на Райфайзенбанк вече работят успешно в Бургас, Сливен, Варна, Велико Търново, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Русе, Стара Загора, Хасково и в централния офис на банката в София.

Корпоративните центрове на Райфайзенбанк предоставят на българските и чуждестранни компании пакетна универсална услуга – както традиционното банково обслужване, като кредитиране, разплащания и операции и др., така и възможности за лизингово финансиране на покупки на недвижими имоти, автомобили, камиони, строителна техника и машини. В корпоративните центрове, мениджърите и собствениците на фирми могат да се възползват и от услугите на частното банкиране „Райфайзен Ексклузив“.

Близо 100 висококвалифицирани банкови специалисти предоставят финансови услуги на фирмите в дванадесетте центъра в цялата страна. Корпоративните центрове са изградени на удобни за бизнеса локации в централната градска част, а интериорът им е съобразен с всички съвременни изисквания за бизнес-комуникации и дизайн.

В специализирания корпоративен център в столицата на бул. "Арсеналски" 11 функционира и банков офис, с който клоновете на банката в цялата страна стават 147. Райфайзенбанк (България) ЕАД е един от лидерите в корпоративното кредитиране с 10.85% пазарен дял към 30 септември 2007 г.