Райфайзенбанк отпуска до 60 хил. лв. необезпечен овърдрафт на медици

695
Райфайзенбанк отпуска до 60 хил. лв. необезпечен овърдрафт на медици

Необезпечен овърдрафт до 60 000 лв. предоставя Райфайзенбанк на свободно практикуващите лекари, стоматолози и фармацевти, регистрирани по реда на Закона за лечебни заведения и сключили договор с НЗОК при наличие на осъществявана дейност от най-малко 12 месеца, съпбщиха за Profit.bg от банката. Кредитът се отпуска по опростена процедура, като клиентите получават отговор на искането си до 24 часа след предоставяне на необходимата информация.

Необезпеченият овърдрафт се предлага в лева или евро както на нови, така и на съществуващи клиенти на банката. Задължително условие за получаване на необезпечения овърдрафт за медици е плащанията от страна на здравната каса за осъществените от тях дейности да се извършват по открита сметка в Райфайзенбанк.

Новият банков продукт дава възможност на свободнопрактикуващите медици за по-голяма гъвкавост при опериране с паричните средства, като им позволява да усвоят веднага финансирането при нужда от средства и да погасяват когато и колкото могат, без да бъдат санкционирани за това.

Необезпеченият овърдрафт се предоставя по разплащателна сметка и може да се използва за покриване на временен недостиг на оборотни средства, при обслужване на текущи плащания, свързани с дейността на клиентите.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg