Райфайзенбанк пуска нов пакет разплащателна сметка за физически лица

748
Райфайзенбанк пуска нов пакет разплащателна сметка за физически лица

Райфайзенбанк пуска нов пакет “Разплащателна сметка” за физически лица, който се състои от набор финансови услуги и продукти с преференциални условия. Новият пакет включва най-често използваните от гражданите в ежедневието им банкови услуги, сред които разплащания, извършване на комунални плащания и др., съобщиха за Profit.bg от Райфайзенбанк.

За да се възползват от услугата пакет “Разплащателна сметка”, клиентите не дължат първоначална такса за откриване. Те спестяват 5% от фиксираните месечни такси на услугите, включени в него.

По разплащателната сметка в пакета банката начислява преференциална годишна лихва. Пакетът включва - 3 броя безплатни комунални плащания на месец, безплатно издаване и поддръжка на международна дебитна карта Visa Electron; 3 безплатни транзакции с картата месечно на територията на страната и 3 безплатни SMS известия на месец към извършените транзакции с дебитната карта. Клиентите, ползващи пакета не дължат и такса за регистрация на услугата SMS известия.

Месечният абонамент за всички услуги, включени в пакет “Разплащателна сметка”, е 2.80 лв.
При нужда от финансиране клиентите ползват отстъпки от действащите лихвени проценти за потребителски и ипотечни кредити и по индивидуален овърдрафт. Новият пакет “Разплащателна сметка” на Райфайзенбанк дава възможност за безплатно ползване на интернет банкиране в Райфайзен Онлайн.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg