Райфайзенбанк започна да предлага сметка, предназначена специално за клиентите, които си превеждат заплатата в банката, благодарение на която могат значително да се намалят разходите за ежедневно банкиране.

Новата услуга „За заплата“ включва разплащателна сметка, безконтактна дебитна карта от ново поколение, както и регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН.

Сметка „За заплата“ е без такса откриване и годишна такса за обслужване на картата. Предимствата й включват безплатно теглене от всички над 600 банкомата на Райфайзенбанк и безплатни вътрешнобанкови преводи в лева, извършени през онлайн банкирането.

За допълнително удобство, клиентите получават безплатни SMS известия за всички входящи преводи и транзакции с картата, а покупките в интернет са защитени чрез технологията 3D Secure.

Сметката е с преференциална месечна такса, като при превод на работна заплата Райфайзенбанк предлага изгодни условия и по други продукти и услуги от банката.

В допълнение на това, до края на годината клиентите могат да се възползват от промоция по сметка „За заплата“ - всяка седмица, в периода на кампанията, чрез томбола пред нотариус ще бъдат определяни по 20 печеливши, които са активирали новата сметка „За заплата“.

Те ще получат обратно, под формата на кеш бек, 20% от стойността на покупките, направени с дебитната карта до 31 януари 2017 г.