Райфайзенбанк стартира промоционална кампания, по време на която по кредитните карти MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic и Visa Gold клиентите няма да дължат лихва до 15 септември 2011 г. за всички покупки и тегления в брой в страната и чужбина. Промоцията е валидна за новоиздадени кредитни карти, за които са подадени искания до 15 май 2011 г.

На картодържателите на кредитни карти MasterCard и Visa Райфайзенбанк стандартно предоставя 1% отстъпка от всички покупки в страната, извършени с тях, като сумата се възстановява всеки месец.

За по-голяма сигурност притежателите на кредитни карти на Райфайзенбанк могат да се абонират за получаване на известяване чрез SMS или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет, за теглене от банкомат, за разполагаемия кредитен лимит, както и за внесени или преведени средства по картата, дължимата сума по картата, минимална погасителна вноска и срокa за плащане.

Услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на български или английски език след регистрация в офис на банката.