Райфайзенбанк удължава промоцията по тримесечните и едногодишните депозити в лева, евро и щатски долари за физически лица, информираха от банката за Profit.bg.

Лихвеният процент по тримесечните депозити в лева е 6.75% на годишна база, в евро 5.00% годишно, а в щатски долари 4.00% на годишна база. При едногодишните депозити лихвата е 6.50% на годишна база за депозити в лева и 5.00% годишно за депозити в евро.

Промоционалните лихвени проценти са валидни за открити депозити до 30 септември 2008 г. и важат за първия тримесечен или едногодишен период на влога. Средствата по депозитите са гарантирани от Фонда за гарантиране на влоговете в търговските банки, съгласно действащото законодателство.

Клиентите могат да се възползват и от промоцията по спестовна сметка “Без ограничения”, която продължава до 31 януари 2009 г., като не заплащат такса за поддържане.

Освен висока доходност, която е 6% за лева, 4% за евро и 3% за щатски долари на годишна база, новата спестовна сметка “Без ограничения” предлага и възможност за извършване на неограничени като сума и брой банкови операции - теглене, внасяне, преводи, без клиентите да губят договорената лихва.

Снимка: Profit.bg