Само за три месеца ПроКредит Банк нае близо 200 нови служители

482
Само за три месеца ПроКредит Банк нае близо 200 нови служители

От началото на годината досега персоналът на ПроКредит Банк се е увеличил с близо 200 души със средна възраст 29 г., информираха от банката за Profit.bg.

ПроКредит Банк дава шанс на млади хора без практически опит да започнат трудовата си кариера в една стабилна международна финансова институция. Основните позиции, заети от новите служители са: експерт кредитиране, експерт кредитна администрация, експерт банкови услуги и експерт касови операции.

Банката не изисква специфична професионална квалификация и опит за някои от предлаганите позиции и осигурява интензивно обучение на своите служители с цел повишаване на техните умения, познания и опит.

Бързият темп на развитие на ПроКредит Банк в България налага търсенето на служители, които се вписват в корпоративната философия на финансовата институция – да е близо до хората и да предлага гъвкаво и прозрачно обслужване, съобразено с растящите изисквания на клиентите.

Към края на месец март 2008 г., ПроКредит Банк България разполага със 72 клона в цялата страна. Общият текущ кредитен портфейл на банката възлиза на близо 1.007 млрд. лв., отпуснати на повече от 58 000 малки предприятия и физически лица.

Размерът на депозитите възлиза на близо 627 млн. лева, а броят на активните клиентски сметки в ПроКредит Банк към края на месец март е повече от 226 хил. От тях 63 624 са спестовни и срочни влогове, 52% от които са със салдо под 2 000 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg