SG – част от програмата "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика"

479
SG – част от програмата

SG Експресбанк подписа с Министерството на икономиката и енергетиката рамково споразумение за сътрудничество между двете институции с цел регулиране на взаимоотношенията при финансиране на инвестиционни проекти на клиенти на Банката, кандидатстващи за безвъзмездна финансова помощ по oперативната програма. Споразумението официално е в сила от 22 януари 2008 година.

Банката e напълно готова да съдейства на своите клиенти при кандидатстване по оперативната програма “Конкурентоспособност” - с адекватно предоставяне на целеви инвестиционни кредити, съобразно проектите на компаниите, с наличието на ускорена процедура за одобрение на финансиране, както и с възможността за издаване на необходимите документи, съобразно изискванията на Министерството на икономиката и енергетиката.

Стратегическа цел на SG Експресбанк е да сътрудничи с българския бизнес за повишаване на неговата конкуретоспособност чрез насърчаване на инвестициите за обновяване и модернизация на производството.

SG Експресбанк вече одобри множество искания за финансиране на проекти по първия етап на оперативната програма, който приключи на 22 януари 2008 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg