Societe Generale Експресбанк беше обявена за "Най-добра банка в България" от международното финансово списание Euromoney, съобщиха от банката.

Отличието беше връчено на Филип Лот, главен изпълнителен директор на Societe Generale Експресбанк на официална церемония късно снощи в Лондон по повод Наградите за изключителни постижения на Euromoney (Euromoney Awards for Excellence 2012).

Призът на Societe Generale Експресбанк за най-добра банка в страната потвърди стабилния имидж на банката като професионален и доверен партньор и компания, която играе активна роля в социалното и икономическо развитие на България.

"Това признание е резултат от нашата последователност в изпълнението на стратегията ни за
добре балансиран бизнес модел на „универсална банка” в България. За това и за успеха на нашите клиенти ние работим през последните години. Societe Generale Експресбанк успешно предоставя висококачествени услуги, иновативни продукти и увеличава пазарните си дялове в България. Постигаме всичко това благодарение на клиентите ни, чието доверие е нашият основен актив, както и на екипа от 1500 професионалисти в цялата страна”, каза Филип Лот.

Групата Societe Generale беше отличена в няколко категории на наградите на Euromoney 2012,
което доказва силното присъствие и доброто представяне на Групата на международно ниво.