Societe Generale Експресбанк започва да предлага за редовни студенти в български ВУЗ или университет в чужбина между 18 и 25 години специални услуги и продукти - ТИ пакет, съобщиха от финансовата институция.

Пакетът предлага следните възможности - пакет от услуги с 24-часов достъп до наличните пари и възможност за дистанционно и сигурно опериране с тях чрез BankOn Web, BankOn Phone и BankOn SMS, преференциални условия за закупуване на продуктите в пакет в сравнение с тяхната покупка поотделно и 30% отстъпка от стандартната тарифа при теглене от банкомат на друга банка.

Пакетът на банката, насочен към младежите, включва разплащателна сметка без месечна такса, издаване и обслужване на международна дебитна карта Мaestro без годишна такса, BankOn Web без абонаментна такса за първата година и BankOn Phone - банка по мобилния телефон.

Като опционални услуги за младежите, банката прави отстъпка от 50% върху стандартната абонаментна такса на BankOn SMS и преференциална цена за застраховка „Комфорт". Процедурата по кандидатстването за ТИ пакета може да се осъществи във всеки един офис на банката в страната.