SG Експресбанк със спестовна сметка в лева при 7.5% лихва

1651
SG Експресбанк със спестовна сметка в лева при 7.5% лихва

Societe Generale Експресбанк предлага на своите клиенти спестовна сметка „Хоризонти" с лихвен процент 7.5% в лева и 4.5% в евро. Промоционалният годишен лихвен процент е валиден за спестовни сметки открити от 5 октомври 2009 г. до 31 декември 2009 г. и е гарантиран от датата на откриване на сметката до 31 януари 2010 г.

На клиентите се дава възможността да ползват средствата си по всяко време без да загубят лихвата.

Клиентът може да определи сума за автоматичен превод, която на фиксирана дата, да се превежда от разплащателна сметка, открита в банката, към спестовната сметка.

Друго улеснение е автоматичен превод над определен остатък. Ако клиентът не е сигурен какви средства ще спестява, може да избере сумата, която да остава по разплащателната сметка, а остатъкът да се превежда по спестовната. Чрез използването на автоматичните преводи, спестителите по сметка "Хоризонти" си осигуряват висока доходност за свободните си средства без да е необходимо посещение на банката.

Остава и опцията внасянето на сумите да се осъществява в офисите на Societe Generale Експресбанк.

Предложена оферта за влог е без такси за откриване и поддържане.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg