СИБанк с кредити за земеделските стопани

744
СИБанк с кредити за земеделските стопани

Едновременно със старта на „Програмата за развитие на селските райони” СИБанк предоставя на земеделците, които желаят да модернизират своите стопанства, „Кредит за закупувани на селскостопанска техника”, покриващ до 100% от стойността на техниката.

За финансиране може да се кандидатства дори преди да има одобрение на европроекта. Кредитът подпомага участието по една от първите стартиращи мерки - 121 ”Модернизиране на земеделските стопанства” и е съобразен с нуждите на българския фермер, като е с улеснена процедура и изгодни параметри. Намерени са и работещи решения по отношение на обезпеченията на земеделските кредити.

Като част от финансовата група КВС СИБанк има достъп до натрупания практически опит във финансирането на проекти по европрограмите. На базата на изпитаното ноу-хау в успешното боравене с европарите, банката предлага цялостен пакет от консултантски услуги и конкретни продукти в подкрепа на земеделските производители, МСП, НПО и общини за участие в „Програмата за развитие на селските райони“.

Разработените кредитни продукти обхващат всички потребности на потенциалните кандидати за получаване на финансиране по програмата.

Кредит „Инициатива” е за новостартиращи микропредприятия и неправителствени организации, Кредит „Агропредприемачество” - за модернизиране на земеделски стопанства, Кредит „Изпълнение” - за финансиране на изпълнители по всички европрограми и Кредити за земеделски производители с обезпечение залог на субсидии за обработваеми площи. Този кредит предоставя оборотни средства, необходими на селските стопани за обработка на земите им.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg