СИБАНК с промоция на разплащателна сметка Бизнес Актив

1387
СИБАНК с промоция на разплащателна сметка Бизнес Актив

Новата разплащателна сметка с диференцирано олихвяване „Бизнес Актив" на СИБАНК предлага на бизнеса до 10 пъти по-висока доходност спрямо стандартните лихви по разплащателни сметки на юридически лица в лева и евро, валидни към 1 септември 2009 г.

Освен мобилност и гъвкаво управление на парите, фирмите ще имат на разположение персонален банков консултант.

За всички сметки „Бизнес Актив", открити в периода 14 септември 2009 г. - 6 ноември 2009 г., СИБАНК ще извършва безплатно оперативно поддържане на сметката до 31 декември 2009 г.

Разплащателните сметки в лева се олихвяват месечно като лихвата се начислява върху салдото за всеки лихвен ден и се изплаща в деня на олихвяването по съответната сметка. Сметки в евро се олихвяват тримесечно по същия начин.

Диференцираните лихвени проценти са в зависимост от размера на остатъчното салдо и вида на валутата. Няма ограничение за внасяне и теглене на суми.

Разплащателна сметка „Бизнес Актив" може да бъде открита във всеки офис на СИБАНК съгласно Правилата за влогова дейност, а при трансформиране на открита вече разплащателна сметка в сметка с диференцирано олихвяване се сключва Анекс към съществуващия договор.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg