СИБанк увеличава лихвите по „Топ депозит” и „Растящ депозит”

584
СИБанк увеличава лихвите по „Топ депозит” и „Растящ депозит”

От 1 октомври 2008 г. СИБанк увеличава лихвите по два от най-успешните си депозитни продукта – „Топ депозит” и „Растящ депозит”.

Срочният влог „Топ депозит” става постоянен депозитен продукт с нови, по-високи лихвени проценти за суми в лева и евро.

Най-високо е завишението при влог за 36 месеца в лева – лихвата нараства от 18% на 22.50%, при срок от 24 месеца увеличението е от 12.00% на 13.40%, а за 18 месеца - от 8.25% на 9.90%. При суми в евро за период от 36 месеца лихвеният процент нараства с 1.50% и достига 16.50%.

СИБанк запазва един от най-атрактивните параметри - авансовото теглене на лихвата в момента на откриване на депозита, като отпада само бонусът от 5% върху авансово платената сума на всеки депозит.

При продукта „Растящ депозит” се увеличават годишните лихвени проценти за депозити в лева и евро при пет от лихвените периоди. С промяната при депозит в лева за 36 месеца лихвата от 10% става 12%, увеличението за останалите лихвени периоди е средно с 0.20%. За депозитите в долари лихвените нива леко падат.

Банката преустановява предлагането на срочен влог „Рента” за нови клиенти и препоръчва по-изгодните условия на „Топ депозит” и „Растящ депозит”.

Снимка: Profit.bg

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg