Societe Generale Експресбанк обяви откриването на нов офис в София

1828
Societe Generale Експресбанк обяви откриването на нов офис в София

Като част от стратегията за развитие на клоновата мрежа, Societe Generale Експресбанк обяви днес откриването на нов – 25-и офис на банката в София. Той се намира на ул. „Проф. Георги Брадистилов” 16 в непосредствена близост до Техническия университет.

Церемонията по откриването на новия офис се състоя в присъствието на Филип Лот – Главен Изпълнителен директор на Societe Generale Експресбанк, Живка Сарачинова – Регионален директор София и проф. Камен Веселинов – Ректор на Техническия университет.

Конструирането на новия офис е извършено в съответствие с новата концепция на банката - принципът на модулите. Той позволява монтирането на най-подходящите компоненти, отговарящи на конкретните нужди на всеки един офис. „Модули” са всички елементи на обзавеждането и работното място, които имат специално предназначение – например зоната за касови операции, зоната за консултации, бизнес центровете и VIP зоната.

В офис „Технически университет” са приложени следните модули - зона за изчакване за клиентите, зона за консултации с обособени затворени офиси за по-добра дискретност, зона за касови разплащания с открито разплащателно гише.

Новият подход в офисите осигурява отличното обслужване на клиентите на банката и по-добрата среда за работа на служителите на Societe Generale Експресбанк.

Societe Generale Експресбанк разполага с клонова мрежа от 130 офиса в страната и 1230 служители. Банката предлага широка гама финансови услуги и продукти, включващи банкиране на дребно, бизнес и корпоративно банкиране, управление на парични потоци.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...