Societe Generale Експресбанк обяви днес откриването на своя напълно обновен централен офис в София. Сградата се намира на бул. „Стамболийски” № 73, построена е през 1973 година.

Офисът обединява регионалния клон за София и Търговската дирекция на банката, чиято централа се намира във Варна.

Церемонията по откриването на обновения офис се състоя в присъствието на Жан-Луи Матеи – генерален директор Международно банкиране на дребно в Societe Generale Group, Филип Лот – главен изпълнителен директор на Societe Generale Експресбанк и Живка Сарачинова – регионален директор, София.

Обновяването на сградата е извършено в съответствие с новата концепция на банката - принципът на модулите. Той позволява монтирането на най-подходящите компоненти, отговарящи на конкретните нужди на всеки един офис. „Модули” са всички елементи на обзавеждането и работното място, които имат специално предназначение – например, зоната за касови операции, зоната за денонощно обслужване - 7/24, зоната за консултации, бизнес центровете и VIP зоната.

Societe Generale Експресбанк разполага с клонова мрежа от 130 офиса в страната и 1240 служители. Банката предлага широка гама финансови услуги и продукти, включващи банкиране на дребно, бизнес и корпоративно банкиране, управление на парични потоци.