Societe Generale Експресбанк с нов депозит с лихва от 6.20% в лева

839
Societe Generale Експресбанк с нов депозит с лихва от 6.20% в лева

От 2 юни Societe Generale Експресбанк стартира новата спестовна сметка „Хоризонти”, по която клиентите ще получават годишен лихвен процент от 6.20% в лева и 4% в евро. Промоционалната лихва е гарантирана от датата на откриването на сметката до 31 август 2008 г.

С цел да осигури максимално удобство на клиентите, Societe Generale Експресбанк предлага и допълнителни услуги. Клиентът може да определи сума за автоматичен превод, която на фиксирана дата да се превежда от разплащателна сметка, открита в банката към спестовната сметка. Няма ограничения за размера на месечната вноска – тя може да бъде променяна по всяко време.

Друго улеснение на лятната оферта е автоматичният превод над определен остатък. Ако клиентът не е сигурен какви средства ще спестява, може да избере сумата, която да остава по разплащателната сметка, а остатъкът да се превежда по спестовната.

И двете форми на автоматични преводи са напълно безплатни. Чрез използването им спестителите по сметка “Хоризонти” си осигуряват висока доходност за свободните си средства без да е необходимо да идват до банката. Остава и опцията внасянето на сумите да се осъществява в офисите на Societe Generale Експресбанк. Тегленето от спестовната сметката също е възможно по всяко време.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg