От 9 юни т.г. стартира национална промоционална кампания „ДСК Темпо” по срочни депозити в лева на Банка ДСК, информираха от банката за Profit.bg.

От промоцията могат да се възползват всички пълнолетни лица - нови и настоящи клиенти на Банка ДСК. Минималната сума за откриване на срочен депозит ДСК Темпо е 300 лева, а срокът за включване в промоцията е до 9 септември включително.

За първите три месеца клиентът получава промоционална висока лихва, като лихвеният процент е диференциран в зависимост от остатъка по сметката. За суми между 300 лв. и 9 999.99 лв., лихвата възлиза на 8% на годишна база, за суми между 10 000 лв. и 24 999.99 лв – 9% годишно, а за суми от и над 25 000 лв. – 10% годишно. През тези първи три месеца на договорения срок се допуска довнасяне на суми по всяко време.

Впоследствие клиентите имат възможност да се възползват от друг промоционален продукт - срочен депозит с нарастваща лихва „ДСК Спектър плюс” за 9 месеца, които са разделени на три периода по три месеца и се олихвяват с по-високи лихвени проценти от тези за стандартния депозит „ДСК Спектър”.

Така например, през първия тримесечен период лихвата е с бонус 1% и достига 4.65% на годишна база, през вторите три месеца – бонусът отново е 1%, а лихвата – 4.95% годишно, а през последните три месеца лихвеният процент достига 9.25% годишно, при включен бонус в размер на 2%.