TBI Bank е отличена в класацията Най-иновативна компания на годината по време на годишните награди на b2b Media. Наградата беше връчена лично на Момчил Тодоров, ръководител Банкиране на дребно в TBI Bank, от Ана-Мари Виломовска, секретар на президента на Република България.

TBI Bank получава признанието Най-иновативна компания на годината за това, че е първата банка, която дава възможност погасяването на вноската по кредит да става без превод на работна заплата и без откриване на разплащателна сметка.

“Като една от най-ефективните и бързо развиващи се банки, сме изключително удовлетворени да получим положителна оценка за усилията, които полагаме да развиваме иновативни продукти и да предлагаме уникални за пазара и удобни за използване услуги”, коментира Момчил Тодоров, ръководител Банкиране на дребно в TBI Bank.

В рамките на конкурса TBI Bank беше номинирана и в категорията Социално-отговорна компания на годината с програмата Спорт за по-добър живот на децата. Чрез нея 200 деца с увреждания в цялата страна ще получат достъп до спортни активности с терапевтична насоченост.

Услугата “Бързо погасяване” дава възможност за автоматично събиране на дължимите месечни вноски от дебитна карта, издадена от всяка българска банка. “Бързо погасяване” пести време, пари и е гаранция, че няма да има закъснение в погасяването. Благодарение на иновацията, въведена за първи път от TBI Bank, отпада ангажиментът на клиента да помни дати, номера на сметки и договори.

Качественото и бързо обслужване, както и предлагането на лесни за използване продукти, е сред основните приоритети на TBI Bank.