Вторият ден (1 юни) от седмото издание на икономическия форум Шумът на парите ще стартира с панел „Банки и небанкови финансови инстутиции.

В него вече са потвърдили участие главният икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов, изпълнителните директори на Пощенска банка и Сосиете Женерал Експоресбанк Асен Ягодин и Зденек Метелак, както и Иван Кутлов, началник на управление Трежъри в Обединена Българска банка, и Цветан Петринин, изпълнителен директор на Ти Би Ай Банк.

Небанковият финансов сектор ще бъде представен от Петер Хорват, управител на Провидент Файненшъл България.

Модератор на дискусията ще е Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център.

Освен настоящата икономическа обстановка в страната, лекторите ще споделят с аудиторията очакванията си за нивата на лихвите до края на годината, както и какви са алтернативите на депозитите към днешна дата.

Лошите кредити, както и законът за кредитите за недвижими имоти на потребителите също ще бъдат обсъдени, няма да бъдат подминати и очакванията на банкерите за предстоящите стрес тестове в страната.

Форумът Шумът на парите се провежда със съдействието на основните ни партньори Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, Сирма груп Холдинг и ЗАД България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Imot.bg, Offnews, Kaldata, сп. Икономика, economic.bg, в. Сега, Seenews и Enterprise Europe Network.

Повече за събитието може да научите на: www.profit.bg/forum или във фейсбук.