УниКредит Булбанк с лятна промоция по ипотечните кредити

1766
УниКредит Булбанк с лятна промоция по ипотечните кредити

УниКредит Булбанк представи на желаещите да се сдобият с нов дом лятна промоция по ипотечните кредити. Преференциалните условия по заемите важат до края на септември. От промоцията ще могат да се възползват кандидатите за някои от следните ипотечни продукти - Стандартен ипотечен кредит, Ипотечен кредит „Мост", Ипотечен кредит за изграждане на еднофамилна къща и Ипотечен кредит за ремонт и реконструкция.

УниКредит Булбанк се стреми да е максимално близо до клиентите и да предлага адекватни на техните нужди продукти. Затова намаляваме цената на кредита - като освен от по-ниски лихви, даваме възможност на клиентите да се възползват и от по-ниски такси", коментира Екатерина Панайотова, директор „Маркетинг и клиентски сегменти" в УниКредит Булбанк.

По-ниските лихви ще важат както за кредитите в лева, така и за заемите в евро.

Важно условие, за да могат клиентите са се възползват от промоциите, е да използват допълнителни услуги и продукти от УниКредит Булбанк. Например при превод на работна заплата лихвеният процент по кредита ще бъде намаляван с 30 базисни точки от предлагания до момента.

Клиентите на УниКредит Булбанк ще могат да намалят и комисионната за поддръжка и обслужване на ипотечни кредити, като колкото повече допълнителни банкови продукти използват, толкова по-голямо ще е намалението на този вид такси. Допълнителните банкови продукти могат да бъдат пакетна програма и/или застраховка „Кредитна протекция" към съответния ипотечен кредит и/или нов Спестовен план Pioneer.

Така например за стандартен ипотечен кредит в евро в размер на 50 хил. евро за срок от 20 години, клиентите могат да намалят ГПР-то си до 8.7%( в зависимост от размера на получаваното по сметка в банката трудово възнаграждение), ако използват и предлаганите от банката застраховка „Кредитна протекция", пакетна програма „Унико" Класик (или ВИП) и Спестовен план „Пайъниър"/застраховка Живот към Алианц. Условията на този заем предвиждат и първоначален петгодишен промоционален период, в който лихвата е 6.79%.

От преференциалното предложение могат да се възползват и всички настоящи кредитополучатели, които отговарят на условията на банката и редовно обслужват ипотечните си кредити.

Специално за летния период УниКредит Булбанк предлага и преференциална комисиона за предсрочно погасяване на ипотечен кредит - 0% в случай на погасяване със собствени средства на кредитополучателя за всички новоотпуснати до 30 септември 2011 г. стандартни ипотечни кредити.

Допълнително предимство за клиентите на УниКредит Булбанк е специалната програма "Сподели и спести". Всеки кредитополучател, довел нов клиент, който усвои заем, може да спести до едно лихвено плащане. Няма ограничение за броя на доведените клиенти.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

до F1
# 0
15:06 | 27 June 2011
Господине, не е това мястото да правите анти-банкова пропаганда. Има си националистки форуми за целта.
Галин
# 1
15:06 | 27 June 2011
Добър ход от страна на Уникредит с тази промоция.
Хенри Лалов
# 2
15:06 | 27 June 2011
Интересна възможност наистина. Не знам дали много хора ще са си по градовете сега през лятото, за да разберат, но наистина ще е добре повече от нас да знаят.
f1
# 3
09:06 | 22 June 2011
САМО СЕГА - ЗА ТЕЗИ КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ УСЛУГИТЕ НА БАНКАТА- ЖОКЕР: СПОМНЕТЕ СИ КАКВО НАПРАВИХА С КЛИЕНТИТЕ КОИТО ИМАХА ЗАЕМИ КЪМ ТЯХ ПРЕЗ 2008-2009 ГОДИНА.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg