Земеделски кредити за близо 50 млн. лв. отпусна ПроКредит Банк

500
Земеделски кредити за близо 50 млн. лв. отпусна ПроКредит Банк

В най – атрактивното за агро - бизнеса време, от средата на февруари до средата на юни, ПроКредит Банк проведе своята пролетно – лятна агро-кампания. Земеделските стопани в цялата страна приоритетно се обслужваха от мобилните кредитни офиси на банката.

ПроКредит Банк първа въведе мобилни кредитни офиси преди повече от четири години и вече разполага с 11 кредитомобила, които обслужват по-отдалечените населени места в тези райони, където достъпът до банкови услуги е ограничен.

За периода на кампанията над 3 820 селскостопански производители се възползваха от изгодните условия за кредитиране и лизинг, които ПроКредит Банк предлага.

Агро-кредитите на ПроКредит Банк се отпускат в левове, евро и долари, със срок на погасяване до 15 г. за инвестиционни кредити, и до 2 г. за кредити за оборотни средства и възможност за сезонен погасителен график, съобразен със спецификата на бизнеса на кредитополучателите.

За кредити до 50 000 лв. не се изисква обезпечение. Клиентите на банката са освободени и от изискването да предоставят бизнес план, независимо от размера на кредита, за който кандидатстват.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg