Открива се първият магазин за ПОС терминали в София

9027
Открива се първият магазин за ПОС терминали в София

© myPOS

myPOS, европейска компания за ПОС решения и картови плащания, работеща с над 50 000 малки и средни фирми в Европа, открива официално първия си физически магазин в София на 29 май 2018 г. на адрес бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър.

Магазинът е първият по рода си в София и страната.

Посетителите могат да се запознаят с пълната гама от ПОС терминали, да научат повече за различните начини за приемане на плащания през ПОС терминал и онлайн, както и да получат ценни съвети и насоки за стимулиране растежа на техния бизнес.

„Умни“ терминали за развиващи се бизнеси

Всички ПОС терминали са мобилни и имат инсталирана безплатна СИМ карта за интернет връзка на територията на Европа. С тях, бизнесите могат да приемат както карти с магнитна лента и чип, така и плащания с безконтактни устройства като смартфони и аксесоари.

Терминалите са със собствен софтуер, който им позволява допълнителни функционалности, например приемане на електронен бакшиш, издаване на брандирана бележка, изпращане на искане за плащане до клиент чрез имейл или СМС и други.  Освен терминали, myPOS предлага на  търговците и редица решения за онлайн плащания, без да е необходимо да заплащат допълнителни такси или абонаменти.

Оперативна свобода и икономическа ефективност

Решението е особено подходящо за хотели, ресторанти, таксита, кафенета, малки магазинчета и др., давайки им възможност да приемат картови плащания от своите клиенти лесно и достъпно, без месечни или годишни такси. Търговците заплащат единствено трансакционна такса при всяко прието плащане.

Освен това, закупувайки ПОС терминал, те получават безплатна бизнес Mastercard карта и онлайн бизнес сметка, където получават средствата от приетите плащания за секунди, без да е необходимо да чакат от 3 до 5 работни дни.

Стимулиране на допълнителни на приходи

Ефективността на myPOS се изразява не само в липсата на договори и абонаментни такси, но и в допълнителните функции, предоставени безплатно на всеки регистриран търговец и достъпни от неговата myPOS сметка.

„Виртуалният терминал“ е идеално решение за приемане на МОТО плащания (без присъствието на карта) и е подходящо за хотели, туристически агенции и рент-а-кар офиси, приемащи авансови плащания дистанционно. Данните се въвеждат и обработват директно от сметката на търговеца, достъпна през компютър или мобилно устройство.

Функцията „Искане за плащане“ позволява изпращане на платежен линк до клиент чрез имейл и/или СМС, независимо от неговата локация. Плащането се извършва на защитена платежна страница  и търговецът получава определената в „Искането за плащане“ сума.

Фирмите могат да предлагат и персонализирани „гифт“ карти с тяхното собствено лого, които се зареждат единствено от myPOS терминала на търговеца. „Гифт“ картите са валидни само в локациите на конкретния търговец и са идеално средство за увеличаване на клиентелата и разпознаваемостта на търговската марка.

За компанията

myPOS е създаден през 2013г. с мисията да предостави на малки и средни фирми в цяла Европа възможността да приемат картови плащания по най-ефективния и достъпен начин и да имат моментален достъп до паричните си потоци.

От началото на тази година, компанията стартира откриването на физически локации в най-познатите Европейски столици. Магазинът в София е трети, след Лондон и Амстердам, а до края на годината фирмата планира още магазини в Милано, Париж и Барселона.

На коктейла по откриването, сред очакваните гости са клиенти на компанията в България като шеф Иван Манчев, ресторанти „Дивака”,  „Чичоне Панини Бар & Бейкъри“, ресторанти „Бодега“ и др., както и потенциални клиенти и партньори.

За повече информация - посетете магазина на myPOS на адрес:  бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър, Лозенец или продуктовия уебсайт на www.mypos.bg

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...