Пощенска банка разширява мрежата от центрове Моменто в страната

548
Пощенска банка разширява мрежата от центрове Моменто в страната

© Пощенска банка

Пощенска банка откри 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране „Моменто“.

Модерните обекти, в съответствие с концепцията на бранда, отново се намират на топ локации – в едни от най-посещаваните търговски зони в Бургас, Варна, Пловдив и София, и работят всеки ден с удължено работно време.

С новите 4 центъра обектите за експресно потребителско кредитиране „Моменто“ в цялата страна вече са 13. Брандът предлага и допълнителна иновативна услуга за удобство на клиентите – мобилен център, който се позиционира по график в различни големи бизнес сгради.

Чрез нея потребителите имат възможност да получат професионална консултация и банков продукт в рамките на минути – на работното си място.

Излизането на „Моменто“ извън София е част от стратегията на Пощенска банка за постоянно разрастване на иновативните ѝ канали за контакт с клиентите и предоставяне на най-добрите решения, съобразени с техните нужди. 

Разширяването на мрежата е в отговор на търсенето от потребителите на удобство, бързина, индивидуален подход и все повече дигитални услуги. Именно затова Пощенска банка създаде преди две години концепцията за „Моменто“ и целенасочено инвестира в този тип специализирано обслужване в сегмента на потребителското кредитиране.

Успехът ѝ се дължи на факта, че тези центрове предоставят бързо финансиране за големи суми – до 40 000 лв., при това при нормални за банковия пазар цени, достъп до модерни банкови услуги, консултация от висококвалифицирани специалисти и отлично обслужване.

Пощенска банка разширява и портфолиото от продукти и услуги, които се предлагат в центровете „Моменто“. Клиентите ще могат да получат там вече и информация за жилищни кредити, пенсионни фондове и застраховка на дом и имущество.

В тях потребителите удобно могат да кандидатстват за потребителски кредит до 40 000 лева в рамките на максимум 40 минути, както и да се възползват от атрактивния потребителски кредит „Моменто“, който е без допълнителни изисквания: без такса за кандидатстване, без изискване за превод на работна заплата, без задължителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща кредита.

„От старта си „Моменто“ се доказва като предпочитан от клиентите канал за общуване с банката, тъй като е близо до тях, предлага им специални експресни продукти, улеснени процедури за финансиране, модерен дизайн и екип от експерти, който да ги консултира.

Сред основните му предимства е, че клиентите могат да заявят там бързи кредити за по-големи суми и при много добри условия. След успеха на концепцията в София, сега отваряме центрове „Моменто“ и в най-големите градове – Варна, Бургас и Пловдив, като планираме регионалното ни разрастване да продължи.

Освен това обогатяваме значително продуктите и услугите, които предлагаме там. С тази още по-богата гама от възможности ще подобрим потребителското изживяване в контакта с нас, което е основната ни цел“, коментират от Пощенска банка.

Новооткритите центрове „Моменто“ се намират в:

  • Бургас, Mall Galleria, ниво 0, ул. „Янко Комитов“ №6, работно време: от 10.00 ч. до 22.00 ч.
  • Варна, Grand Mall Варна, ниво -2, ул. „Андрей Сахаров“ №2, работно време: от 10.00 ч. до 22.00 ч.
  • Пловдив, Mall Plovdiv, ниво 0, ул. „Перущица“ №8, работно време: от 10:00 ч. до 21:00 ч.
  • София, The MALL, ниво -2, бул. „Цариградско шосе“ №115, работно време: от 10:00 ч. до 22:00 ч.

Повече информация за центровете и условията на предлаганите в тях банкови продукти и услуги можете да откриете на www.postbank.bg

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Създайте идеалния климат у дома

Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите...