Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати

966
Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати

Над 120 банкомата и устройства за самообслужване в дигиталните зони за експресно банкиране на Пощенска банка в цялата страна предоставят нова безконтактна функционалност, която позволява извършването на платежни и неплатежни операции с доближаване на картата до безконтактния четец на съответното устройство. С въвеждането на услугата от ново поколение финансовата институция допълнително улеснява своите клиенти с безконтактни карти бързо и удобно да извършват банкови трансакции, без да посещават банков клон.

На банкоматите на банката, вече и безконтактно, могат да се извършват следните услуги: теглене на пари в брой, проверка на баланс, плащане на битови сметки, плащане на задължение по кредитна карта от Пощенска банка, получаване на парични преводи от Western Union по дебитна карта от Пощенска банка и вноска в брой по карта от Пощенска банка на банкоматите с депозитна функция. Всички услуги на банкомат, които се предлагат за картодържатели на други банки, са достъпни и безконтактно (с изключение на смяна на ПИН код).

На клиентите на Пощенска банка е предоставена възможност и за безконтактно извършване на операциите, приложими чрез устройствата за самообслужване в дигиталните зони за експресно банкиране, които позволяват осъществяване на почти всички операции, без да се налага посещение в банков офис. Част от възможните услуги включват нареждане на левови изходящи преводи между свои и чужди сметки, независимо в коя българска банка са, погасяване на задължения по своя или чужда кредитна карта от Пощенска банка, възможност за кандидатстване за предлагани от банката кредитни продукти. Както физическите лица, така и фирмените клиенти на банката, регистрирани за услугата „зона за самообслужване“, могат безконтактно да внасят или теглят пари не само от и по своите карти, но и от свои сметки в банката, след допълнителна идентификация, когато устройствата са специално обозначени, че имат тази техническа възможност. Извършването на справки и извлечения по сметки, карти и кредити в Пощенска банка, включително разпечатването* на част от тях, също е възможно да се осъществи безконтактно чрез съответните устройства.


На банкоматите от ново поколение, както и на устройствата за самообслужване в дигиталните зони, могат да се извършват основни операции с всички безконтактни карти, независимо от банката-издател. За клиенти на други банки са валидни само част от функционалностите на устройствата, сред които теглене на пари в брой и плащане на битови сметки от карта.

„Динамичният начин на живот, който е характерен за нашето съвремие, ни стимулира да предлагаме модерни услуги, съобразени с времето и удобството на потребителите. Иновативните дигитални решения са в основата на клиентската политика на Пощенска банка, именно защото се стремим да бъдем полезни на нашите клиенти в забързаното им ежедневие“, коментират от банката.

Новата безконтактна функционалност поетапно ще бъде предлагана на банкомати и устройства за самообслужване във все повече локации, като от Пощенска банка планират разширяване на мрежата и замяна на съществуващите банкомати в офисите в цялата страна. Повече информация за удобствата на новата услуга можете да откриете на www.postbank.bg. 

*Разпечатването на справки и/или извлечения е услуга, достъпна в част от локациите, само на устройствата от тип КИОСК.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Archie Bazley
# 0
22:03 | 4 March 2021
Hey, Looking for the perfect bed for your dog or cat? This cozy fur bed is sooo comfy, and is designed specifically to calm and reduce your pet’s daily anxiety while providing better sleep, resulting in improved overall health, happiness and behavior! (LAST DAY PROMOTION, SUPER SALE) GET YOURS HERE: dogloverclub.store Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати
Samantha Connolly
# 1
06:02 | 23 February 2021
You Won't Want To Miss This! Buy N95 Mask only $1.69 each and get 10 pcs of medical surgical masks for FREE. Limited Time Offer! + Fast Shipping! Get yours here: pharmacyusa.online Thanks and Best Regards, Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати
Leonida Cilley
# 2
04:02 | 7 February 2021
You Won't Want To Miss This! 50 pcs medical surgical masks only $1.99 and N95 Mask $1.79 each. Only 10 orders left! Get yours here: pharmacyusa.online Best Wishes, Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати
Anthony Delancey
# 3
11:02 | 2 February 2021
You Won't Want To Miss This! 50 pcs medical surgical masks only $1.99 and N95 Mask $1.79 each. Special Offer for the next 48 Hours ONLY! Get yours here: pharmacyusa.online Regards, Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати
Sophia Lacey
# 4
08:01 | 20 January 2021
Hello, Do you want to increase your sales? If you want to increase sales you can simply go to EmailDataPro.com and buy email list. Using this email list you will find new customers and increase your sales. Good luck! Best regards, Sophia Lacey
MSCSpecy
# 5
02:01 | 15 January 2021
Особенностью транспортно-логистической компании Азия-Трейдинг является ее территориальное размещение вблизи морских портов Владивостока и порт Восточный, что позволяет сотрудникам компании осуществлять полный контроль импортных грузов перемещаемых в зоне действия таможни и обеспечение таможенного оформления по месту прибытия груза.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg