„Супер сметк@“ от Пощенска банка спестява такси и дава бонуси

1425
„Супер сметк@“ от Пощенска банка спестява такси и дава бонуси

Нов банков продукт, без аналог на родния пазар, предлагат от Пощенска банка. Иновативната разплащателна сметка „Супер сметк@“ е продукт, който дава възможност на клиентите не само да елиминират напълно месечната такса за обслужване, но и да спечелят допълнително паричен бонус.

Единственото, което трябва да направят клиентите на банката, е да ползват продукта в ежедневието си.

„Супер сметка@“ с превод на работна заплата елиминира напълно месечната такса за обслужване, като за това са нужни едва 5 електронни трансакции на месец. Това включва теглене на пари в брой от банкомат, плащане на ПОС терминал в търговски обекти или онлайн пазаруване.  

В допълнение, при плащане и на 3 битови сметки през интернет банкирането (e-Postbank) или мобилното банкиране (m-Postbank) клиентите получават и допълнителен паричен бонус, равен на месечната такса за обслужване на сметката.

„Изключително предизвикателство е да се създаде успешна иновация на конкурентен пазар като банковия, особено когато става въпрос за стандартен финансов продукт, като банковата сметка. След задълбочено проучване на нагласите на потребителите, установихме, че за тях сметката за превод на заплата е необходимост, но не и предимство. Тя не им носи нужната добавена стойност, която очакват, когато поверяват заплатата си на дадена финансова институция.

Затова ние решихме да преобърнем представите за банкирането, като създадем иновативна сметка, която да се отплаща на клиентите ни за това, че я ползват. С новата „Супер сметк@“ стимулираме по-евтините и удобни електронни разплащания, като предоставяме месечни бонуси.

По този начин, вместо да заплащат месечна такса, клиентите ни могат да получат сериозно финансово предимство от своята сметка за заплата“, коментира Румен Радушев, началник управление „Индивидуално банкиране и алтернативни канали“ в Пощенска банка.

Финансовата институция предлага на своите клиенти и редица други преференциални условия към новата сметка за превод на заплата. Те ще получат висок клас дебитна карта и ще имат по-ниска такса за теглене от банкомат на банката.

Освен това до края на месец септември 2017 г. всеки клиент със „Супер сметк@“ ще може да се възползва от по-атрактивни лихвени условия при кандидатстване за потребителски кредит, жилищен кредит или овърдрафт.

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg