TBI Bank предлага още по-добри условия по срочни депозити

658
TBI Bank предлага още по-добри условия по срочни депозити

© TBI Bank

Осъществяването на мечтите е това, към което много хора се стремят през целия си живот. Често мечтите ни са свързани с нашите спестявания – парите, които сме изкарали с много труд трябва да „работят“ за нас.

За съжаление, в наши дни банковите депозити – спестовните продукти с най-нисък риск, предлагат исторически ниска доходност.

TBI Bank е позната като банка, която предлага някои от най-добрите лихвени условия по депозити. Решихме да направим още една крачка в тази посока, предлагайки нещо специално, посочват от институцията.

От банката са добавили 0.20% към лихвените условия в лева и в евро за депозити за срок от над 1 година. След добавянето на този бонус, лихвените проценти по 18, 24 и 36-месечните депозити и в двете валути са съответно 1.15%, 1.30% и 1.50%. Предложението е валидно както за настоящите клиенти, така и за новите.

„Разбираме, че лихвените нива на местния пазар не са особено доходоносни за спестяванията на хората – днес лихвите по депозити са на ниски нива, като в обзоримо бъдеще може дори да станат още по-ниски.

Фокусирахме новата си оферта към по- дългосрочните спестявания, тъй като искаме да подкрепим нашите клиенти за постигането на спестовните им цели, позволявайки им да си подсигурят добър лихвен процент, фиксиран за по-дълъг период от време.

Способността ни да бъдем гъвкави и ефективни като организация ни дава възможност да преотстъпим част от спестеното от оперативни дейности към нашите клиенти, предлагайки им още по-изгодни условия за техните депозити“, обясни Лукас Турса, старши вицепрезидент „Финансиране“ в TBI Bank.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Създайте идеалния климат у дома

Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите...