TBI BANK с нова кампания, вдъхновена от реални истории

728
TBI BANK с нова кампания, вдъхновена от реални истории

TBI Bank винаги търси нови възможности да предложи подходящо финансиране на своите клиенти. Особено сега на много от тях се налага да покрият непредвидени разходи, както и имат нужда от подкрепа, за да започнат нещо ново или да изпълнят своя мечта.

Затова TBI Bank предлага продукт, който е удобен и пoдходящ за всеки. Нови и настоящи клиенти могат да кандидатстват за потребителски кредит със срок на погасяване от 3 до 48 месеца. Ако плановете им се променят в рамките на тридесет дни, те връщат точно толкова, колкото са получили.

Това обаче не е всичко! През последните години стотици хиляди българи се довериха на TBI Bank за потребителско финансиране. Това са хора с различни професии и житейски истории, които са се уверили, че банката наистина застава до тях, когато имат нужда от подкрепа. Вдъхновени от всички тях TBI Bank стартира нова телевизионна рекламна кампания: „С теб сме!“.


Наред с професионални актьори, в нея участват истински хора със своите реални истории и различни предизвикателства. В рекламите ще видите пенсионер, учител в детска градина, полицай и дори собственик на софтуерна компания.

„Докато разработвахме новата ни концепция, взехме предвид, че TBI Bank винаги е била невидимата подкрепа за нашите клиенти, споделя Армен Матевосян, главен търговски директор на TBI Bank. – Ето защо решихме да предложим продукт, който ще бъде привлекателен за истинските хора в реалните им житейски ситуации и именно тези хора са в центъра на нашата рекламна кампания. Искаме да кажем на нашите настоящи и бъдещи клиенти, че винаги сме заставали и ще заставаме до тях и че това няма да се промени, независимо от обстоятелствата“. 

Новата телевизионна кампания вече е в ефир, а тук можете да видите рекламния клип.

Клиентите, желаещи да кандидатстват за продукта могат да направят това чрез всички онлайн и офлайн канали на TBI Bank.

Повече информация може да откриете и на сайта на банката tbibank.bg

Клиентите имат възможността, да погасят изцяло задълженията си по сключения от тях договор за потребителски кредит в срок до 30 календарни дни, считано от датата на подписването му, без да дължат каквито и да е общи разходи по него (лихви, такси, допълнителни услуги). Тази възможност може да се упражнява веднъж на всеки 180 календарни дни.

 

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg