Удобна покупка на компютърна техника с TBI Bank и Laptop.bg

736
Удобна покупка на компютърна техника с TBI Bank и Laptop.bg

Според проучване на Harvard Business School 81% от хората, които са работили от вкъщи по време на пандемията, не искат да се върнат в офиса или предпочитат хибриден модел. Паралелно с времето, прекарано у дома, нарасна и нуждата от комфортно и оптимизирано работно пространство за потребителите.

Вследствие пазарът на персонални компютри в световен мащаб през 2020 г. надхвърли 302 млн. долара, което e 13-процентно увеличение от предходната година и най- значимото от 2014 г. насам. На този фон у нас онлайн търговията също нарасна значително. Според данни на Българската е-commerce асоциация (БЕА) регистрираният ръст за 2020 г. спрямо този от 2016 г. е двоен, като 1,6 млн. българи са избрали да пазаруват виртуално.

За да осигури на клиентите си възможността да закупят желаната техника от комфорта на дома си лесно и удобно, TBI Bank стартира партньорство с Laptop.bg, един от водещите онлайн магазини за компютърно оборудване в България. Сайтът предлага качествени и утвърдени марки, за да могат потребителите да направят оптимален избор на лаптоп или друга техника спрямо нуждите си, без да излизат от вкъщи.


Желаещите да закупят своя нов компютър, монитор, смарт часовник или друг от разнообразните артикули, достъпни в Laptop.bg, вече ще имат допълнителна възможност за финансиране чрез алтернативните разплащателни решения на TBI. Te позволяват заплащане на части в предпочитан от клиентите период и осигуряват достъпност при покупка на стоки от 100 до 30 000 лв. с удобни условия.

„За нас е важно партньорите, с които си сътрудничим, да споделят желанието ни да поставяме нуждите на клиентите на първо място и да предоставяме услуги и продукти спрямо тях. С богатото си портфолио и високото качество на обслужване Laptop.bg е пример за търговец, който дава достъп до наистина значими за потребителите продукти, каквито са преносимите компютри и съпътстващите ги устройства“, сподели Надежда Коцинова, ръководител търговски партньорства в TBI.

„Работата ни с TBI Bank беше естествено решение заради личното отношение към клиентите, заложено във всичките им услуги. Персоналните компютри са неотменна част от живота на съвременните потребители и сме щастливи, че чрез партньорството ни ще направим тези покупки в пъти по-достъпни и удобни за тях,“ допълни Иван Танков, мениджър отдел обслужване на клиенти в Laptop.bg.

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg