Видео банкер на ОББ с възможност за иницииране на среща онлайн

529
Видео банкер на ОББ с възможност за иницииране на среща онлайн

© ОББ

През август 2019 г. Обединена българска банка - част от белгийската КВС Груп, стана първата банка на българския пазар, която предложи на своите бизнес клиенти услугата „Видео банкер“, решаваща проблема с времето и разстоянието между клиент и експерт на финансовата институция.

Услугата предоставя възможност на бизнес клиенти, които не могат да посетят клон на банката, да осъществят среща с консултант и да обсъдят в реално време текущи въпроси и теми.

В продължение на ангажимента си „Видео банкер“ да бъде още по-удобна и достъпна услуга не само за настоящи, но и за потенциални фирмени клиенти, ОББ стартира резервационна система на сайта на банката. Тя дава възможност на всяка компания да инициира организирането на среща с отговорен служител на ОББ.

Резервационната форма е достъпна в секция „Видео банкер“ на сайта на ОББ чрез избор на опцията „Запишете час“. След попълване на формата служител на банката уговаря удобен час за видео среща.

От стартирането си през август 2019 г. до момента услугата „Видео банкер“ се радва на нарастващ интерес от страна на фирмените клиенти на ОББ, достигайки вече до 100 срещи на месец.

Отдалеченото дигитално обслужване, което Обединена българска банка предлага, е удобен и по-лесен начин за осъществяване на контакт между банков експерт и бизнес
клиент от разстояние, спестяващо време и на двете страни.

Платформата им позволява заедно отдалечено да работят по документи, да споделят екрани и организират конферентни видео разговори, включително с експерти от други компании, част KBC Груп в България.

С предоставянето на тази услуга на територията на цяла България ОББ се превърна в първата банка, която предлага видео срещи за бизнес лица и затвърди своята лидерската позиция на иновативна банкова институция.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

polibrty
# 0
18:01 | 23 January 2020
ГОТОВО МОЕТО ТЕСТИМОНИ, ДОБРИЯ ДЕН МОИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ ИЗПИТВАНЕ ЗА КАК ИЗПОЛЗВАМ КРЕДИТ ДА КУПУМ КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ГЕНУЙНА ЗАЕМНА КОМПАНИЯ, ПОКАЗАНА Кредитна фирма на Ranner. Днес съм много щастлив и БОГ БЛЕС СИТИ БАНК КОМПАНИЯ. , Казвам се Катица Аз съм от българия Търся истинска компания за заем през последните 5 месеца, за да си купя къща всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и накрая от деня, те ми взеха парите, без да дам нищо в замяна, всички надеждата ми беше загубена, обърках се и бях разочарован, никога не исках да имам нищо общо с компаниите за заем в интернет, така че отидох да взема назаем малко пари от приятелю, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това тя знае компания за заем, която може да ми помогне с каквато и да е сума заем имам нужда от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто получи заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствам за заема, аз го направих точно както тя ми каза, кандидатствах с тях по имейл (rannerloan565@gmail.com) Никога не вярвах, но се опитах и ​​на моя най-голямата изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам, отново съм щастлив и богат и благодаря на Бога, че такъв заем компании като тази все още съществуват при тази измама навсякъде, Моля, съветвам всички, които се нуждаят от заем, да отидат  (rannerloan565@gmail.com) те никога няма да ви провалят, и животът ви ще се промени, както моят. Бърз контакт (rannerloan565@gmail.com) днес и вземете вашия заем от тях, Бог да благослови фирмата за заем на градската банка за истинското им предложение за заем.  Уверете се, че се свържете с фирмата на Renner за заем, тъй като получих заема успешно от тази компания без стрес.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg