Everything as a Service - промяна на играта

792
Everything as a Service - промяна на играта

© Парафлоу

Все повече устройства за управление и защита. Все повече операционни системи за поддръжка. Все повече доставчици за координация.

Това е реалността през 2020 г. и бизнесът има нужда от нов тип услуга, свързана с избора, закупуването и управлението на ИТ ресурсите.

Водещата българска ИТ компания #Парафлоу, в партньорство с #HP, предлага всеобхватното решение Everything-as-a-Service, което обединява всичко това, като комбинира хардуер, анализ и управление на услугите на всеки етап от жизнения цикъл на устройствата с особено внимание към сигурността.


Формулата Everything as a Service (XaaS) навлиза скоростно в модерния свят на дигитална трансформация и дава по-голяма свобода на мениджърите да управляват своите ресурси, като намаляват капиталовите си разходи. XaaS е изключително привлекателен и гъвкав бизнес модел, при който клиентът заплаща само предварително дефинирана месечна сума за услугите, които получава. 

Everything as a Service от #Парафлоу помага на компаниите да оптимизират своите ИТ активи и ресурси и да имат пълноценно работно място, което да включва:

  • PC
  • Обслужване на печатащата среда (MPS)
  • Office 365
  • Защита и сигурност
  • Мониторинг, превенция и анализ на състоянието на устройствата
  • VPN

Парафлоу консултира фирмите в избора на най-подходящите устройства и конфигурации - компютри, принтери, МФУ, мобилни устройства, следи за постигането на ниски разходи за качествен печат и се грижи за доставката на консумативи.

ИТ компанията предоставя поддръжка от квалифицирани специалисти през целия период на договора. Моделът позволява да се сключи само един договор, но с много опции, съобразени с конкретните бизнес нужди и реалностите през критичната 2020 г.

Схема как работи Everything-as-a-Service

Парафлоу е дългогодишен Златен партньор на HP Inc.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg