100% отстъпка от спреда и реална сметка с безплатни 200 долара

2152
100% отстъпка от спреда и реална сметка с безплатни 200 долара

© Admiral Markets

Сигурно се питате каква е уловката в това да получите 100% отстъпка от спреда и безплатни 200$, захранени в реална обучителна сметка за търговия? Отговорът е прост: всичко може да не е наред.

В тази конкурентна среда при брокерите – нищо не е безплатно, така че, ако някой ви предложи нещо безплатно, е добре да се запитате ЗАЩО?

От британския брокер Admiral Markets веднага ви дават отговора на този въпрос: "Ние сме наясно, че всяко начало е трудно, а финансовите пазари могат да изненадат всеки. За съжаление, грешките, правени в началото от трейдърите, са много често и масово срещано явление. Тези грешки са описани в много книги, но четенето не е достатъчно.

Всеки опитен трейдър и професионалист ще ви каже, че най-добре можете да се учите, когато започнете да търгувате с реални средства, на реалните пазари. Ето защо ние ви предлагаме да започнете с реалната търговия при далеч по-малко предизвикателни условия – със реална обучителна сметка захранена с 200 долара и отстъпка от спреда – поне докато не станете уверен в действията си.”

  • Отстъпка от спреда означава, че трейдърите, които са се регистрирали и са получили потвърждение, че участват в промоцията, ще бъдат компенсирани със 100% платения от тях традиционен спред, по избраните от тях инструменти, в рамките на сроковете и условията на кампанията.


  • Безплатна образователна сметка е паралелна реална сметка за търговия, захранена от нас с 200 долара. С нея ще можете да търгувате в рамките на 2 седмици, по силата на условията и правилата на промоцията.

Admiral Markets е британски регулиран брокер, отличаващ се с една от най-добрите Екзекуции на поръчките и Политика за негативен баланс. Благодарение на платформите MT4 и MT5 Supreme Edition, ще получите достъп до Настройки за защита от волатилност.

Казано по друг начин, Admiral Markets цели да защитава интересите ви във всичко, което прави. Така че, изглежда като да има някакви други скрити причини за 100% отстъпка от спреда и 200 USD безплатна сметка за обучение.

В днешно време брокерите, предоставящи финансови услуги на своите клиенти, срещат все по-големи трудности да се диференцират по отношение на предлаганите продукти и услуги. Това повишава необходимостта те да търсят нови и иновативни начини да се разграничат от конкурентите си, като в същото време запазят ниските търговски разходи, към които клиентите им са привикнали.

Admiral Markets бе един от първите водещи брокери, които представиха CFD-търговия с криптовалути. Наскоро показаха и специалното си софтуерно приложение Supreme Edition към платформите MetaTrader 4 иMetaTrader 5, даващо над 60 допълнителни аналитични инструмента на трейдърите.

От Admiral Markets изглеждат уверени, че трейдърите и инвеститорите ще открият един по-сигурен и разумен начин да се облагодетелстват от света на криптовалутите, като се възползват от ексклузивните и уникални възможности на приложението Supreme Edition за MetaTrader.

Това, в съчетание с възможностите за безплатно обучение от световно известни легенди, политиките за защита на капитала и ежедневни трейдинг идеи, давани от професионални трейдъри, съществено намалява възможността да предпочетете да търгувате с друг брокер.

Трябва да сте наясно, че Admiral Markets ограничава възможността за отстъпка от спреда на до 3 инструмента, които можете да избирате измежду 15, а Практис сметката е ограничена за ползване по време до 2 седмици. В допълнение, имайте предвид, че офертите изтичат съвсем скоро.

За да научите повече за лимитираните във времето предложения или имате въпроси във връзка с промоциите, вижте нашата оферта или посетете офиса на Admiral Markets в София. Клиентите са отговорни за това да се запознаят с условията и правилата на промоциите.

Предупреждение за риск: Forex и CFD-тътровията носи високо ниво на риск и може и да не е подходяща за всички инвеститори. Ето защо не бива да рискувате средства, които не можете да си позволите да загубите. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате всички рискове, свързани с маржин и ливъридж търговията, преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. 

Българският бизнес

Всичко по темата Криптовалути за начинаещи

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg