Готови ли сте да търгувате без загуба днес?

4926
Готови ли сте да търгувате без загуба днес?

Днес е последният ден, в който можете да си откриете сметка за търговия в ИП Карол – за платформата Karoll Dealing, с която да се облагодетелствате от това да търгувате без загуба през днешния ден с инструмент, базиран върху немския индекс DAX.

Новите клиенти на инвестиционния посредник ще могат да търгуват до два индекса с тикер TIQ German 30 едновременно, като потенциалните загуби ще бъдат възстановени от инвестиционния посредник.

Неговите котировки и маржин изискване ще са идентични с тези на стандартния German 30 (договор за разлика върху немският индекс DAX). Карол избра този инструмент поради значителната му волатилност (често достигаща до 5 % на ден), което, съчетано с високата му цена, дава възможност за реализиране на големи печалби по време на промоцията.

Единствено сделките с TIQ German 30 ще са обект на текущата промоция. Сделки на 15 декември 2011 г. с който и да е друг инструмент, включително и със стандартния German 30, са изцяло за сметка на клиента. Карол покрива единствено потенциалните загуби от сделки с TIQ German 30.

Времето за търговия с промоционалния инструмент TIQ German 30 е от 10:00 до 18:30 на 15 декември 2011 г. Незатворените позиции след края на търговската сесия ще бъдат служебно затворени по цената на затваряне.

Максималният размер на позицията (къса или дълга) в промоционалния инструмент TIQ German 30 е 2 (два) договора за разлика. В случай, че клиент наруши това ограничение и отвори по-голяма позиция, Карол няма да има задължение за поемането на евентуалната загуба през промоционалия ден и рискът от сделките с промоционалния инструмент остава единствено и само за клиента, нарушил правилата на промоцията.

Няма никакво ограничение за броя сделки с TIQ German 30 през деня, в който е валидна промоцията. Единственото ограничение е в размера на позицията посочен по-горе.

В случай, че нетният резултат от търговията на 15 декември 2011 с TIQ German 30 е печалба, тя остава изцяло за клиента.

В случай, че нетният резултат от търговията на 15 декември 2011 с TIQ German 30 е загуба, клиентската сметка ще бъде дозахранена от страна на Карол и клиентът няма да претърпи никакви загуби.

Няма максимален размер на поеманата загуба от страна на Карол, стига да е спазено условието за максимална позиция от 2 (два) контракта TIQ German 30.

Сделки на 15 декември 2011 с който и да е инструмент различен от TIQ German 30 не подлежат на компенсация от страна на Карол. Освен това всяка сделка с TIQ German 30 след 15 декември 2011 ще се счита за нормална сделка с договор за разлика.

Промоцията за търговия с TIQ German 30 без загуба за клиента е валидна единствено и само на 15 декември 2011.

* Инвестирането в деривати и други инструменти с използването на ливъридж носи висока степен на риск за инвеститора, инвеститорът може да не възстанови инвестираната сума, както и при някои обстоятелства да дължи по-голяма от инвестираната сума. Същността на дериватите подсказва че те не са подходящи за всички инвеститори. Препоръчително е да се посъветвате за независим финансов съвет при нужда. Съществува рискове свързани с интернет базираната търговия, неизчерпани с проблеми на хардуера, софтуера и интернет връзката. ИП „Карол” АД не отговаря за проблеми възникнали спрямо независещи от нас събития. С цел минимизиране на изброените проблеми търговия в такива моменти е възможна и чрез телефонна връзка, като разговорите се записват

Автор: Теодор Минчев

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Chianna
# 0
04:12 | 20 December 2011
A smilpe and intelligent point, well made. Thanks!
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg