Как се постига 100% доходност за седмица?

3456
Как се постига 100% доходност за седмица?

Дългоочакваният от трейдърите конкурс за онлайн търговия с реални сметки, посветен на Олимпийските игри, на Admiral Markets стартира на 1 август 2016 г.

Тъй като състезанието ще продължи през целия август, Profit.bg ви предоставя временното подреждане на най-добре представилите си трейдъри за предходната седмица.

Няколкостотин трейдъри се конкурираха през първата седмица за Наградния фонд на стойност общо 3 780 лв. Тримата най-добри в класирането за целия период на конкурса ще бъдат наградени на специална церемония в началото на септември.

Ако все още не са влезли в конкурса, не пропускайте нито една минута повече. Регистрирайте се сега.

В първата седмица двама от участниците реализираха доходност от над 100%. Стоян Атанасов постигна възръщаемост от 166.69%, а Стефан Бончев постигна 100.71 на сто увеличение на инвестицията си.

Доходност за една седмица от 41.24 на сто отчитаме при Георги Станков, а съоветно 29.18% и 24.08 на сто при Христо Калъчев и Момчил Димов. Аквер Ахмед е увеличил първоначалната си сума с 23.19 на сто, при това само за седем дни.

Впечатляващо, нали? Искате ли и вие да се включите? Можете да го направите от този линк.

Ако имената Ви не са сред временните победители, не се отчайвайте и помнете, че победители в конкурса "Търгувай като Олимпиец" ще станат тримата трейдъри с най-висока процентна възвръщаемост, постигната за целия август. Не забравяйте и, че освен паричните награди на първите три места Ви очакват и много предметни (таблет Lenovo Yoga Tab 2.0 и др.).

Предупреждение за риск
Това съобщение е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени е съобщението не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Информацията в тези имейли може да бъде поверителна, частна или законно привилегирована. Ако получите това съобщение по погрешка, моля, уведомете подателя и го изтрийте от Вашата система. Вие не трябва пряко или косвено да използвате, разкривате или разпространявате това съобщение или част от него, ако не сте краен получател. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този имейл е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Комисията за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Str, Лондон, EC3N 1LQ. Регистрационният номер е 08171762.Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и / или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите си. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg