Стартира най-новият валутен сайт - Fx1.bg

2243
Стартира най-новият валутен сайт - Fx1.bg

Днес стартира най-новият проект на Profit.bg - сайтът за валутни новини, анализи и прогнози Fx1.bg.

В него бързо и актуално ще бъдат отразявани всички най-важни и интересни новини от света на валутата и валутните пазари, както и новини, оказващи влияние върху валутните курсове.

Целта, която си поставяме, е с актуални мнения и анализи от водещи пазарни специалисти у нас, както и чрез мненията на световни величия, да подпомагаме максимално търгуващите на най-големия световен пазар трейдъри при вземане на адекватни решения.

Както всички знаят, валутният пазар се движи със скоростта на Формула едно, а навременната информация е критична при търговията. В тази насока читателите на Fx1.bg винаги ще могат да разчитат на бързо и актуално отразяване на причините и следствията при движението на валутните двойки.

Във форума на сайта трейдърите могат да обменят опит и мнения, както и да дават своите прогнози.

Надяваме се, че посредством вашата активност, форумът ще стане място за намиране на ценни мнения и анализи, които да са още едно помощно средство в търговията с валута. Най-добрите мнения и анализи ще публикуваме в раздел прогнози.

За сайта работи екип от професионалисти с над 10-годишен опит в търговия на валутните пазари, като сме изцяло отворени към мнения, критика и предложения за подобрения, за да създадем един интерактивен свят от търгуващи на валутните пазари.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg