Карол Капитал Мениджмънт стартира сътрудничество с NN България

1318
Карол Капитал Мениджмънт стартира сътрудничество с NN България

УД Карол Капитал Мениджмънт стартира предлагането на пакетно предложение в партньорство с българското животозастрахователно дружество на холандската група NN, съобщават от управляващото дружество. 

От началото на ноември управляващото дружество на Карол добавя застраховка при злополука към най-популярния си продукт – "Спестовен план".

Всеки нов клиент може да избере опцията, освен да инвестира регулярно на месечни вноски в някой от фондовете, достъпни чрез спестовния план, да сключи и годишна застраховка „Защита при злополука+“, като вноската по нея е еднократна.

„Добавянето на застраховката „Защита при злополука+“ на NN е следващата логична стъпка в стремежа ни постоянно да подобряваме услугите си. Винаги съветваме нашите клиенти, че за да постигнат своите финансови цели, трябва да инвестират дългосрочно. Сключването и на застраховка за защита при злопулука ще им осигури средствата, необходими при неприятно стечение на обстоятелствата в живота им и по този начин ще защити и техните дългосрочни инвестиции“, коментира Даниел Ганев, изпълнителен директор на Карол Капитал Мениджмънт.


Карол Капитал Мениджмънт от 2012 г. е партньор за българския пазар на взаимните фондове на британския асет мениджмънт гигант Schroders, с който през 2014 г. стартират уникалната за тогава услуга – спестовен план, който позволява на потребителите да инвестират във фондовете на Schroders, с минимални месечни суми.

Застраховката „Защита при злополука+“ е нов продукт и в портфолиото на NN, чрез който застрахователното дружество включва много повече рискове в основното покритие на застраховката, като основните преимущества са финансова подкрепа на застрахованото лице и семейството му при злополука и гарантирано изплащане на обезщетение при различни рискове, в зависимост от избрания пакет.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg